Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

torstai 12. maaliskuuta 2009

Nelonen vaatii suojelurahoja

Talousvaikeuksissa pyristelevä mafiatelevisio Nelonen on alkanut paikata kassavajettaan vaatimalla television katsojilta suojelurahoja. Nelosen tiedottajan Antonio Corleonen mukaan "katsojat saavat tästä lähtien maksaa siitä hyvästä, että emme lähetä televisiosta aivan hirveää paskaa, capisce?"

Corleone viittaa tekstiviestiäänestykseen, jossa katsojat saavat äänestää, saako Timo T. A. Mikkosen perheestä kertova tosi-tv-ohjelma Mikkosten maailma jatkua eetterissä.

Eläkkeellä oleva Hillevi Juntunen pitää järjestelyä moraalisesti arveluttavana.

"Tällainen viattomien ihmisten kiristäminen on todella epäeetillistä"
, hän harmittelee. "Häikäilemättömällä toiminnalla ryöstetään vaivalla ansaitut vähäisetkin eläkerahat puolustuskyvyttömiltä kansalaisilta! Mutta pakko äänestää, muutenhan se jatkuu", Juntunen toteaa. "Eikö mikään enää ole pyhää?" hän kysyy musertuneena.

"Olemme saaneet paljon palautetta, ja se on ollut pääosin negatiivista", Corleone kertoo. "Siispä ohjelma lähetetään." Tähän mennessä 91,2 % äänistä on ollut ohjelman jatkumista vastaan.

Corleonen mukaan mainosaika on jo myyty. Uteliaat kansalaiset haluavat kuitenkin nähdä, millainen on "yksi maailman typerimmistä tv-ohjelmista".

"Siitä saa hyvät mainosrahat", Corleone sanoo tyytyväisenä.

Myös Mikkoset itse ovat äänestäneet ohjelmaansa vastaan.

"Kyllä minä ainakin katsoisin telkkarista mieluummin Dr. Philiä", ilmoittaa Timo T. A. Mikkonen. "Vaimoa ja kakaroita näen kotona ihan tarpeeksi muutenkin. Ja eikö se nyt mene saatana jakeluun, että se on herra majuri! Herra majuri! Toistakaa!" Mikk... herra majuri opastaa.

Nelosen tavoitteena on ensi kerralla keksiä vielä typerämpi, epäkiinnostavampi ja sietämättömämpi konsepti, jolla voidaan rahastaa katsojia.

"Nyt juuri Sinä voit vaikuttaa siihen, nähdäänkö Nelosella jatkossakin paskaa! Äänestä heti, vain 0,80 eur!" pauhaa Nelonen.