Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Käyttöehdot

Käyttäjä on henkilö tai yhteisö, joka lukee tätä blogia.

Huuhkaja ei ole vastuussa mistään seurauksista, joita tämän blogin lukeminen käyttäjälle suoraan tai epäsuorasti aiheuttaa.

Huuhkaja pidättää itsellään oikeuden tallentaa kaikki käyttäjän tiedot, lukea hänen sähköpostinsa sekä tonkia hänen tietokoneensa kovalevyä. Huuhkaja voi hankkia käyttäjästä tietoja myös muilla tavoin. Huuhkaja voi yhdistellä näitä tietoja ja luovuttaa niitä kolmansille osapuolille, erityisesti markkinointiyrityksille. Huuhkaja voi käyttää tietoja mielensä mukaan, millä tavalla tahansa.

Huuhkaja voi milloin tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja ilmoittamatta siitä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy myös kaikki Huuhkajan tulevaisuudessa keksimät säännöt ja muut päähänpistot.

Huuhkajalla on kaikki oikeudet. Käyttäjällä ei ole mitään oikeuksia. Huuhkaja ei ole vastuussa mistään. Käyttäjä on vastuussa kaikesta. Käyttäjä maksaa Huuhkajalle mahdollisesti aiheutuvat oikeudenkäyntikulut.

Julistamalla nämä käyttöehdot Huuhkaja vapauttaa itsensä kaikista laillisista ja moraalisista velvoitteista.

Lukemalla tätä blogia käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy nämä ehdot. Käyttäjä lukee, ymmärtää ja hyväksyy Google Terms of Service, Google Privacy Policy sekä kaikki näistä rekursiivisesti linkitetyt ehdot.