Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Hallitukselle lääketieteen ja taloustieteen Nobel-palkinnot

Suomen hallitus on keksinyt lääkkeen sydän- ja verisuonitauteihin, reumatismiin, alkoholismiin, ylipainoon, syöpään, työuupumukseen ja ikääntymiseen. Hallitus on nimittäin keksinyt säätää lailla, että ihminen on työkykyinen kaksi vuotta pidempään, vähintään 65-vuotiaaksi asti.

Bonuksena hallitus tuli keksineeksi myös nuoruuseliksiirin, joka nuorentaa ihmistä ainakin kaksi vuotta.

"Tämä on aivan nerokasta. Miksi emme aiemmin keksineet tätä!" ilakoi nimetön kokoomuksen kansanedustaja. "Nyt kun suuret ikäluokat saadaan turvallisesti eläkkeelle ajoissa, on oivallisen kätevää kaataa nuorempien sukupolvien niskaan suurten ikäluokkien järjestämä velka- ja eläketaakka."

Työuran pidentämiseksi kokkari- ja riistohallitus on lisäksi keksinyt, että opinnot pitää aloittaa aiemmin.

"Mitä aiemmin opinnot aloitetaan, sitä aiemmin valmistutaan, ja sitä vähemmän aikaa opintoihin menee", päättelee Urpo Humanistilogiikka keskustapuolueesta.

Niin ikään laman elvytyslääkkeeksi hallitus on nerokkaasti poistanut työnantajien kela-maksun, minkä seurauksena perusturvan rahoitukseen syntyy noin miljardin euron vaje.

"Tämä vaje rahoitetaan joskus myöhemmin, sitten kun se ei ole enää minun ongelmani", vastaa eräs kepuli.

"Vaje rahoitetaan pienituloisten veroilla, eli ne maksavat perusturvan jotka sitä käyttävätkin", selventää kokkarikepuli-libertaristiääliö Erkki Euro. "Se on vähän kuin maksu-tv, ymmärrätkös."

"Aiomme myös myydä keksimäämme nuoruuseliksiiriä L'Oréalille", täydentää kokoomuksen Sirpa-Asko.