Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

maanantai 23. helmikuuta 2009

Lasse Laatunen kiistää väitteet painostuksesta

Elinkeinoelämän keskusliiton Lasse Laatunen hämmästelee huuli pyöreänä, että hän olisi muka painostanut Akavaa hyväksymään kansalaisten perusoikeuksia tallovan urkintalaki Lex Nokian.

"Siis mitään en ole painostanut. Akava ei ole sanonut: Olet painostanut meitä. Joten en ole painostanut. Se oli niinq aivan tavallista businesskieltä. Sitäpaitsi mulla alkaa nyt olla kärsivällisyys tässä asiassa loppu. En tule lepäämään, ennen kuin syylliset on saatettu häpeään. Tiedän keitä he ovat. Tiedän missä asut", Laatunen kertoo epäpainostaen.

"Siis se on aivan normaalia meillä busineksessa sanoa, että vittu jos nyt ei tapahdu justiinsa niinkuin minä haluan, ja sassiin, niin tulee tupen rapinat", Laatunen jatkaa. "Ei se mitään painostusta ole."

"Sitäpaitsi moinen luottamuksellisia businesskeskusteluja sisältävä sähköpostin julkaiseminen on kyllä aivan... hyväksyttävää ja kansalaisten perusoikeuksien mukaista", huomauttaa Laatunen.

Kaikki kiistävät kaiken

Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila puolestaan ihmettelee huuli pyöreänä, miksi urkintalaki on edes nimetty kännykkägozilla Nokian mukaan.

"En minä ymmärrä, eihän Nokialla ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Ei meitä kiinnosta pätkääkään joku urkintalaki. Kiistämme kaiken. En ole kuullutkaan koko laista", ihmettelee Ollila. "Mahtaako moista lakia olla olemassakaan", epäilee Ollila.

Antti Anonyymi Akavasta kiistää, että ketään olisi mitään painostettu. "Siis jos johonkin on otettu yhteyttä, se en ainakaan ollut minä, ja se tapahtui ennen minun kauttani, enkä minä tiedä siitä mitään. Eikä se sitäpaitsi ollut painostusta", selittää Anonyymi.

"Laki ajetaan läpi, halusitte tai ette, joten ihan turha urputtaa", viestittää viestintäministeri Suvi Linden Helsinkiläisen striptease-baarin esiintymislavalta. "Sitäpaitsi uusi tietosuojalaki parantaa kansalaisten tietosuojaa, got it? Tietosuojalaki on hyvä. Tietosuojalaki on hyvä. Tietosuojalaki on hyvä..."

Resistance is futile.