Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

tiistai 17. helmikuuta 2009

Linden ei voi myöntää olleensa väärässä

Viestintä- ja uhmaikäministeri Suvi Linden ei aio vetää pois paljon parjattua Lex Nokia -lakiesitystä.

Lindenin mukaan nykytilanne sähköisen viestinnän tietosuojassa on paljon huonompi kuin eduskunnan käsittelyssä olevassa lakiesityksessä.

"Tällä hetkellä kansalaisilla on aivan liikaa tietosuojaa", perustelee Linden.

Huhujen mukaan Linden yrittää vain epätoivoisesti pelastaa kasvonsa ääliömöläytystensä jälkeen, eikä voi mitenkään myöntää olleensa väärässä.

"Kovasta julkisesta ryöpytyksestä huolimatta esille ei ole tullut mitään sellaista uutta, joka vaatisi hallituksen esityksen poisvetämisen. Tällaisia asioita eivät ole esimerkiksi oikeusoppineiden vastustus, lain ihmisoikeuksien vastaisuus, keskusrikospoliisin vastustus, vasemmistopuolueiden vastustus, kansan vastustus, viestintäministerin erovaatimukset eivätkä esille tulleet viestintäministerin asiantuntemattomuus ja typeryys", Linden listaa.

Riittävä syy lain pois vetämiseen ei ole edes se, että oikeusoppineiden mielestä Lex Nokia on perustuslain vastainen.

"Eipäs ole perustuslain vastainen eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs eipäs! Sata miljoonaa kertaa eipäs! Tiks lukkoon ja avain avaruuteen! Voitin!" näpäyttää viestintäministeri Linden syvällisesti perustellen.

Poliisiylipäämyrskyjohtaja Mikko Taaperoa ei kuitenkaan Lex Nokia huoleta.

"Kyllähän tämä on hyvä juttu, sitten maaliskuussa kun poliisin valtuuksia kanssa kasvatetaan. Muutenhan yrityksillä olisi laajemmat valtuudet, eikähän se käy päinsä, vaan sitten on poliisinkin valtuuksia laajennettava vähintään yhtä paljon", myhäilee Taapero. "Ääliöt..."