Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

maanantai 16. helmikuuta 2009

Vuonna 2019

Viestintä- ja urpoministeri Suvi Lindén uskoo, että Lex Nokia on varmuudella ajettu läpi vuoteen 2019 mennessä.

"Siis kyllähän nyt jo työnantaja saa tehdä työntekijälle mitä huvittaa, riisua alasti, työntää pään vessanpönttöön tai vaikka vetää alkkarit persvakoon, siis siinähän ollaan työnantajan tiloissa ja työajalla! Kyllä yrityssalaisuuksien varjelemiseksi työnantajalla on oltava keinot... ai mitä? Ai mitenniin ei saa käskeä riisumaan alasti? Ööh... ai jaa... no heh, se olikin vain vitsi! Ettekös huumoria ymmärrä, tyhmät! Heh, heh!"

Pelastautukoon ken voi

Tulevaisuusvisionsa paljastaa myös vapaustaistelija Jyrki "D'Artagnan" Katainen, jonka viesti suomalaisille on: Yksi yhden, ja yksi kokkarin puolesta.

"Ei valtio ole mikään ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Onneksi kansalaiset alkavat pikkuhiljaa tajuta, että ovat itse vastuussa itsestään. Eihän meidän poliitikkojen tehtävänä hallituksessa ole pohtia ja ratkoa yhteiskunnan epäkohtia ja kansalaisten ongelmia, hyvänen aika, vaan istua kuppilassa ja suunnitella vaalikampanjoita. Aina välillä voi antaa jonkun lausunnon medialle", Katainen selostaa.

"Vuonna 2019 kansalaiset ovat tulleet huomaamaan, että ainoa tapa selviytyä on tehdä ihan vitusti töitä koko ajan, olla perheen ja läheisten kanssa koko ajan sekä huolehtia isovanhemmista ja suvun sairaista, koska ei valtiokaan heistä huolehdi", Katainen profetoi.

"Emme saa unohtaa välittämistä", Katainen muistuttaa. "Välittämistä ei voi ulkoistaa valtiolle. Btw kokoomus on sitten lapsiperheiden asialla", hän jatkaa.

"Ai miten niin taantumuksellista ja paluuta viidakon lakiin? Höpön löpön. Tästä ei saa riitaa aikaan. Vastakkainasettelun aika on ohi, ja sitäpaitsi en voi sallia epäeettisten tuotteiden myymistä rahoitusmarkkinoilla", Katainen heittää puun takaa haastattelijalle jauhot suuhun nokkelalla irrationaalisuudellaan.

Kansan syviin riveihin Kataisen profetia uppoaa heti.

"Kyllä tuo Herra Katainen on niin humaani, niisk", niiskuttaa kuljetusalalla toimiva Teppo Tappi.

"Kyllä se vaan niin on, että töitä on paiskittava vaikka tappiin asti. Kyllä nämä kauniit puheet saa minut äänestämään seuraavissakin vaaleissa kokoomusta", Tappi vakuuttaa. "Kyllä neljäkymmentäyheksän vuotta oon töitä paiskinu, enkä ikinä oo sairaslomalla ollu", kehuskelee juuri eläkkeelle jäänyt ja asuntolainan viimeisen eränsä maksanut Tappi, ynähtää ja kuolee sydänkohtaukseen.

No voi per...

Ihan kaikki eivät kuitenkaan jaa Kataisen näkemystä siitä, ettei valtio olisi vastuussa kaikesta. Eivät ainakaan puuteprofessori Henrikki Paasanen ja runoilija-runkkari-toimittaja Tomi Kännihäinen, joiden mukaan pilluasaamattomuus on vakava yhteiskunnallinen epäkohta. Erityisesti Kännihäisen mielestä valtion tulisi puuttua tähän ongelmaan lainsäädännöllisin keinoin.

"Vittu, en oo saanut pillua neljään vuoteen, ja syytän siitä hallitusta!" Kännihäinen tilittää.

Yksi yhteinen unelma sentään löytyy Kännihäiseltä ja Kataiselta: Molemmat haikailevat paluusta menneeseen.

"Ennen vanhaan, kun avioliitto oli naiselle käytännön pakko, saivat sentään kaikista säälittävimmätkin runkkarihiiret milloin vain lain takaamaa seksiä vaimolta", Kännihäinen haikailee ja heittää päälle pari värssyä. "Sen takia varmaan minäkin olen olemassa", Kännihäinen jatkaa.

"Ai miksikö en käytä maksullisia seksipalveluja? Noku mä haluun naisen joka on mun kanssa tunteella, ja kuuntelee mun runoja! Lisäks sen pitää olla max 21-vee, blondi, hyvännäköinen, kuva olis kiva lol, hoikka ja äo ei saa olla korkeempi ku mulla", Tomppa selventää. "Hei mikä rimmaa 'penikseni' kanssa?"

Profeetta Huuhkaja ennustaa, että vuonna 2019 asiat ovat vielä enemmän päin helvettiä kuin nyt ja kansalaiset aivan yhtä vitun tyhmiä kuin aina ennenkin.