Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

torstai 1. tammikuuta 2009

Vietä tipaton tammikuu!

Miksi viettää tipaton tammikuu?

Siksi, että harjoittelisit kieltäytymistä, ja siten suoraselkäisyyttä ja parempaa ihmisyyttä. Jos tilanne on oikein paha, tipaton tammikuu voi olla oivallinen tilaisuus aloittaa selkärangan kasvattaminen.

"Miksi minun pitäisi kieltäytyä? Ei minulla ole ongelmaa. Voin lopettaa milloin tahansa, en vain halua lopettaa."

Jos et pysty elämään kuukautta kokonaan ilman alkoholia, sinulla on ongelma. Jos yhdestäkin juomasta kieltäytymisestä tulee issue, ja sinun täytyy perustella itsellesi, että voit ottaa, koska sinulla ei ole ongelmaa, sinulla on ongelma.

Et pysty kieltäytymään. Sinulla ei ole itsekuria eikä kontrollia. Juokset välittömien nautintojen perässä holtittomasti kuin panokaveria vailla oleva citykani. Olet eläin. Aivotoimintasi on kaksivuotiaan tasolla, jonka päähän mahtuu vain välitön oma mielihyvä. Olet hemmoteltu pullamössöhedonisti. Todennäköisesti olet myös läski. Selkärankasi näyttää tältä.

Onneksi omanapaisuuden suosta on mahdollista nousta jälleen ihmiseksi. Kieltäydy. Ylitä itsesi. Tipaton tammikuu on oikeastaan aika pikkujuttu, vai mitä? Ainakin sen pitäisi olla.

(Ja mikäpä sen oivallisempi aika alkoholittomalle jaksolle, kuin välittömästi alkoholiveron nostamisen jälkeen. Tilastotanelit voivat sitten päätellä pettämättömällä logiikalla, kuinka dramaattisesti alkoholiveron nostaminen laski viinan myyntiä Suomessa.
)

Just do it.