Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

lauantai 31. tammikuuta 2009

Internet jumitti vajaan tunnin ajan

Luotettavien lähteiden mukaan internet on jumittanut tänään lauantaina iltapäivällä jopa noin tunnin ajan. Internet-käyttäjien nettiyhteydet ovat pätkineet ja hidastelleet. Tämä ennennäkemätön tilanne on aiheuttanut sekasortoa ympäri maailmaa.

Loading........

Normaalisti tällaista ei tapahdu, vaan data liikkuu aina sujuvasti kuin VR:n paikallisjuna. Erityisesti hspa-yhteydet toimivat yleensä lähes sillä maksiminopeudella, josta asiakas maksaakin. Paitsi tietysti silloin kun naapurin Ritva puhuu puhelimessa, eli aina.

Transferring data........

Useiden käyttäjien Firefox-selain on mennyt yllättäen ja pyytämättä ns. offline modeen.

"Voi vittusaatana että on raivostuttavaa, en jumalauta käskenyt sitä mennä mihinkään vitun offline modeen, vähän kun data pätkii niin heti pitää olla niin saatanallisen älykäs että nyt olenkin sitten offline, nännännää, sitten pitää aina sieltä perkeleen menuista kliksutella että tulepas nyt pois sieltä offline modesta, perrkele!" tilittää Pentti Peruskäyttäjä.

Could not find server at www.google.com. Check your network connection.