Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

lauantai 3. lokakuuta 2009

Vaalirahakeskustelun loppu

Kansa on perin juurin kyllästynyt lukemaan vaalirahoitussotkuja uutisista. Ratkaisuksi tähän on esitetty korruptiouutisten julkaisematta jättämistä, julkisen keskustelun lopettamista ja korruptiotouhun jatkumista "maan tavan" mukaisesti entiseen malliin.

Suomen hengellisen johtajan Kimmo Sasin mielestä vaalirahakeskustelu ja korruption paljastaminen vahingoittaa puolueiden toimintaa. "Antaa hallituksen tehdä työnsä", Sasi vetoaa.

Hänen Huonomuistisuutensa Suomen Fasistisen Oikeistovallan ylipäällikkö Matti Vanhanen toivookin, että kaikenlainen kiihkoilu asian ympärillä loppuu, ja että ensin odotetaan, mitä rikoskonstaapeli Tekniikan Maailma, jolla ei juuri yhtään ole omat markkinointi-intressit pelissä, koko hallituksen mädännäisyydestä tai siis lautakasasta päättää.

Keskustan kakkoslakeijan Antti Rantakankaan mielestä luottamusäänestys oli selkeä viesti kansalle siitä, että hallituksen rivit pitävät, että jokainen hallituspuolueen edustaja seisoo ryhdikkäästi kiemurrellen korruptiomenetelmiensä takana ja että kukaan ei jumalauta aio myöntää mitään eikä erota vaikka mikä olisi.

Radikaaleimmat kommunistit ovat esittäneet lääkkeeksi lahjusskandaaliin mm. tuppeensahattua lautakattoa vaalirahoitukselle. Kokoomus ja RKP tyrmäävät yksiselitteisesti moiset epädemokraattiset ehdotukset.