Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

tiistai 23. helmikuuta 2010

Verokarhu nostaa vuokria

Suomen Vuokranantajat ennustavat, että verokarhu nostaa vuokria tänä vuonna jopa viisi prosenttia. Toiminnanjohtaja Karo Koa-Minervan mukaan vuokranantaja ei yleensä itse nosta vuokraa, vaan sen tekee verokarhu. Suomessa on jo tavattu joitakin yksittäisiä tapauksia, joissa verokarhu on voimakeinoin riistänyt vuokranantajalta valinnanvapauden.

"Juu en se minä ollut, se oli verokarhu", selittelee vuokranantaja Björn Ahne-Loordi. "Ensin se tunki väkisin sisään asuntoon ja sitten osoitteli haulikolla, että nyt jos et perkele nosta vuokraa ja vähän äkkiä niin käy huonosti", Björn kertoo. "Pakkohan siinä oli totella. Lopuksi se pirulainen vei vielä mustikatkin pakastimesta", Björn tilittää.

Vaikka vuokranantajat ovat voimattomia verokarhun ahneuden edessä, tiettävästi vuokrat ovat nousseet myös ihan itsestään ilman verokarhun tai vuokranantajien myötävaikutusta. Koa-Minerva arvelee, että kyseessä on ehkä semmoinen kapillaari-ilmiö.