Varoitus!

Tämän blogin sisältö saattaa olla haitallista mielenterveydellesi. Blogi sisältää materiaalia, joka saattaa järkyttää lapsia sekä mieleltään herkkiä ja yksinkertaisia lukijoita.

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Vaalikampanjointi ei vaikuta vaalien lopputulokseen

Kansakuntamme toivo, hänen ylhäisyytensä Superkepuli Matti "matematiikka" Vanhanen on tehnyt kansalle tiettäväksi, että vaalirahoitus ja sen myötä vaalikampanjointi ei vaikuta vaalien lopputulokseen. Keskusta tekeekin seuraavissa vaaleissa linjauksen olla kampanjoimatta lainkaan.

"No nyt kun tämmöinen asia kävi ilmi, tyhmäähän se olisi tuhlata rahaa johonkin vaalimainoksiin", myötäilee rivikepuli, työtön kampanja-assistentti Heikki Toivo.

Sama koskee myös yksittäisten ihmisten antamia ääniä vaaleissa. "Nehän ovat vain yksittäisiä prosenttiyksikön murto-osia kokonaisuudesta", opastaa Vanhanen. "Ei semmoiset varmastikaan vaalien lopputulokseen vaikuta".

Keskusta kehottaakin kaikkia kannattajiaan olemaan äänestämättä seuraavissa vaaleissa. "Ajan haaskaustahan se on. Kyllä ihmisillä on varmasti paljon tärkeämpääkin tekemistä, kuten yrittää selvitä tästä lamasta", sanoo Vanhanen ja naputtelee äkillisen inspiraation saattelemana muutaman rivin lisää tulevaan kirjauutuuteensa Kuinka demokratia toimii.

Mm. Nova Groupin Konkurssikypsä Suomi ja Taantuvien Tuppukylien Suomi -yhdistysten kautta Keskustalle maksamat mittavat tuet ovat tarkkaavaisimmissa kansalaisissa herättäneet epäilyjä lahjonnasta.

"Tämä kaikki on aivan laillista", kommentoi nimetön Keskustan kansanedustaja, perustaa Leikkipuistoja lapsille -säätiön ja myöntää itselleen parit vaalituet.

Myös puoluesihteeri Kormo J. Rahonen kommentoi Keskustan vaalirahakohua. "Siis joo saatiinhan me ihan vähän vaalitukea Nova Groupilta, Sukarilta ja Kakkoselta, mutta eivät he halunneet mitään vastapalvelukseksi. Heidän tukensa oli täysin epäitsekästä ja pyyteetöntä lähimmäisenrakkautta. Itse en ole ikinä ollut missään tekemisissä näiden yritysten kanssa, enkä mitään kauppakeskuksia ja kaavoituksia ole ollut päättämässä. Enkä missään perustamiskokouksessa ollut. Sitäpaitsi se oli täysin laillista", vakuuttaa Rahonen aivan pokkana.

"Minusta Rahosen pitäisi erota. Se epärehellinen liero"
, huikkaa Erto S. Moraali Nova Groupista.

"No en oikein viitsisi kommentoida", kommentoi Vanhanen. "En ainakaan muista mitään."

Suomessa ei ole korruptiota. Suomessa ei ole korruptiota. Suomalaiset ovat rehellistä kansaa. Suomessa ei ole korruptiota.